Redukcia celulitídy
☛ Stimuláciou lymfatického obehu sa z tela uvoľňujú prebytočné tekutiny a s nimi aj tuk a škodlivé látky.

✅  Zlepšenie vzhľadu pokožky
☛ Stimulácia tvorby kolagénu a elastínu. Pokožka je pevnejšia, zdravšia, hladšia.

  Zdravotné zlepšenie stavu pokožky
☛ Pokiaľ vás trápia kožné ochorenia (napríklad atopický ekzém, psoriáza, akné atď.) dávate telu šancu začať fungovať správne, bez príznakov ochorenia.  

✅  Stimulácia krvného obehu a elasticity žíl
☛ Výborná prevencia pred kôrnatením žíl, kryoterapia pozitívne vplýva i na kŕčové žily

✅  Tvarovanie tela

✅  Prírodná a neinvazívna metóda

✅  Pozitívny vplyv na duševný stav a odbúravanie stresu

.

.

PROGRAMY: (na nacenení sa ešte pracuje, aby ste boli čo najspokojnejší )

SKÚŠOBNÝ:
Konzultácia, navrhované metódy a intenzita + zoznam cvičení a odporúčaní.
3x vstup do KRYOKOMORY
6x L vody IOVA
Prvý vstup intenzívnejšie riadený KRYO-kolektívom + 30 minútové CVIČENIE POD DOHĽADOM.
1x LOKÁLNA kryoterapia, 20 min., partia (zadok / stehná) podľa vlastného výberu.
1x MASÁŽ bambusová alebo regeneračná 30 min.
Platnosť:  2 mesiace. Odporúčame vychodiť počas 1 týždňa. (Čím častejšie za sebou, tým výraznejší vplyv na hore vymenované účinky. Intenzita chodenia je viac rozpísaná pod programom „IDEÁL“)
.
Pre dámy, ktoré cítia rešpekt pred chladom a nemajú skúsenosť s kryoterapiou (osobná rada od veľmi zimomravej klientky: „niet sa čoho obávať, keď som to zvládla ja, zvládnete to aj vy“).

INFO O ZAHRNUTÝCH TERAPIÍ:

CELOTELOVÁ KRYOTERAPIA: Dlhodobé bohaté skúsenosti pôsobenia tejto terapie na kvalitu pokožky a svalov. Prevencia a redukcia CELULITÍDY. DETOXIKÁCIA a vyplavovanie HORMÓNOV ŠŤASIA. Starostlivosť o vás je naša priorita. Vždy sa o vás bude starať niektorý člen z vyškoleného personálu. Osobne si prejdeme a navolíme spôsob a intenzitu návštev. Bude vám vysvetlené pôsobenie rôznych procedúr, ako sa odzrkadľuje intenzita procedúr na výsledkoch a pôsobenie cvičenia. Pokiaľ budete mať otázky, neváhajte sa pýtať. Okrem blahodarných účinkov na pokožku a svalstvo má kryoterapia výrazné širokospektrálne pozitívne účinky na celý organizmus . Pre dané info, prosím, (napríklad) KLIK …TU (alebo i na iných podstránkach na našom webe kryokosice.sk). Ak by sme sa začali rozpisovať v tomto odstavci, bol by veľmi dlhý 🙂.

IOVA: Ku každému vstupu do kryokomory Vám načapujeme 2 litre detoxikačnej zásaditej vody IOVA. Prinesiete si 2 litrové fľašky alebo štyri pol litrové (najlepšie zo skla). Pre podrobné informácie si, prosím, na recepcii pýtajte brožúrku.

CVIČENIE: Dostanete zoznam cvičení, ktoré budete robiť po kryoterapii. Účinok sa zvýši pri domácom opakovaní. Pri prvom vstupe sa vám osobne venuje jeden člen nášho kryo-kolektívu a usmerňuje správnosť cvičenia. Pokiaľ si budete priať, aby vás tréner usmerňoval počas celej doby kúry, alebo aspoň počas viacerých vstupov (aby ste si lepšie zapamätali správnosť pohybov pri cvičení), je možné si následne toto doplatiť.

ĎALŠÍ ZOZNAM ODPORÚČANÍ čo robiť a nerobiť, aby bol výsledok podľa vašich predstáv a spolu s vami navolíme intenzitu chodenia, ktorá by sa mala dodržiavať, aby ste dosiahli vami žiadané výsledky. Jemné odchýlky sú povolené ak vás zastihnú nečakané okolnosti (napríklad ohľadom práce, choroby atď.).

LOKÁLNA KRYOTERAPIA: zacielenie na konkrétne miesto. Pôsobenie -160°C chladom sa bunky vyprovokujú k tvorbe KOLAGÉNU. Stimuluje sa aj OZDRAVOVANIE POKOŽKY ak vás trápia nejaké KOŽNÉ OCHORENIA.

MASÁŽ BAMBUSOVÁ alebo REGENERAČNÁ: Urýchľuje očakávané výsledky. Je to exkluzívna technika, ktorá má uvoľňujúce, upokojujúce, obnovujúce a drenážne vlastnosti. Masáže uvoľňujú energetické blokády tela, stimulujú krvný obeh a cirkuláciu lymfy, uvoľňujú napätie a stuhnuté svalstvo. Opakovanými masážnymi pohybmi dôjde k odplaveniu tuku, toxínov a prebytočných tekutín a zároveň sa vám prekrvia svaly a pokožka. Masáže sú obdobné terapie takzvanej „maderoterapie“. „Madero“ znamená v španielčine drevo. Na výber máme masáž s drevom aj ručnú, pretože nie každému pasuje tlak pevného dreva. Dĺžka masáže v rámci lokalít na tele je dohodnuté počas konzultácie s odborníkom na masáže.

.

SKÚSENOSTI:
Keď začnete riešiť krásu pokožky, pri kryoterapii zistíte, že sa vám začínajú zlepšovať aj nejaké iné veci ohľadne zdravotného fyzického aj psychického stavu.

* Tatiana, Košice: Chcela by som sa s Vami podeliť o moje pozitívne skúsenosti s Kryokomorou. Mám sedavé zamestnanie a preto som sa aktívne začala venovať cvičeniu a tancu, ale cítila som, že moja regenerácia je pomalšia a na to mi práve kryokomora veľmi pomohla. Už po prvej návšteve som sa cítila lepšie. Prvý krát som využila kryokomoru pred 3 rokmi a dodnes chodím aspoň 1x do týždňa. Po každej návšteve sa cítim odľahčená a uvoľnená, odišli moje MIGRÉNYBOLESTI celého telaPOKOŽKU mám jemnejšiu aj pevnejšiu. Ten pocit keď ste dnu je neskutočný relax, psychická pohoda. Ale všetko chce pravidelnosť a vytrvalosť. Určite chcem spomenúť aj lokálne kryo tváre aj s úžasnou masážou hlavy a krčnej chrbtice. Už po prvej návšteve zlepšenie pleti a celkové vypnutie. Pleť vyzerá mladšie. Vrelo odporúčam navštíviť Kryo Košice, kde Vás privíta aj veľmi milí a ochotní personál. https://www.facebook.com/foto

* Zuzana M.: U vás v prevádzke sa mi veľmi páči, je tam čisto a útulne a máte aj skvelý a milý personál. Niet ničoho, čo by som vám mohla vytknúť. Keď tam prídem, vždy odchádzam spokojná a dobre naladená. Rada sa podelím o svoj príbeh: Do kryokomory, keďže som o jej skvelých účinkoch čítala, som túžila ísť už veľmi dávno. Ale keď som sa dozvedela, že je tam mínus 120*C a ja som bola celý život strašne zimomravá, tak som bola presvedčená, že to nedám. Preto som tú myšlienku nadlho odkladala. Po rokoch ma kamarátka zavolala, či s ňou nepôjdem do kryokomory, že ona sa chystá, tak som jej povedala o svojich obavách. Vysmiala ma, vraj je tam super, nech idem s ňou, že to určite zvládnem. Tak som šla. A naozaj, bolo to hneď na prvýkrát super. Mala som tri vstupy a ako zázrakom mi ustúpili príznaky KLIMAKTÉRIA, nadmerné potenie, návaly horúčavy ako aj studené ruky a nohy. Bola som veľmi spokojná. Keďže ma časom začali veľmi bolievať KOLENÁ, rozhodla som sa opäť navštíviť kryokomoru. Tentokrát po štyroch vstupoch bolesti výrazne ustúpili a ja som sa mohla tešiť z bezbolestného pohybu. Po všetkých týchto pozitívnych skúsenostiach kryokomoru vrelo odporúčam pre všetkých. Viem, že odporúčaný počet vstupov je 10, no už aj po 3-4 vstupoch môžete pocítiť výrazné zlepšenie a ústup zdravotných problémov, dokonca aj takých, s ktorými ste nerátali, že sa dajú zlepšiť.